Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, amely értelmében elfogadja a cookie tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolat

 

Kapcsolat

 

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:


E-mail: info@ciska.hu

Facebook üzenet: https://www.facebook.com/ciskajewellery

Levelezési cím: 1173, Budapest, Összefogás utca 1/C fszt.1.
 

Rólunk:


Kedves Látogatónk,

Ha a kapcsolat oldalra jöttél, bizonyára kíváncsi vagy arra is, hogy mi áll a Ciska név mögött. :)
A weboldal alapjait 2018-ban tettük le. A honlap fejlesztésért, a termékek beszerzésén, fotózáson át az üzemeltetéséig mindösszesen három fő felel. Az induláskor valamennyi csapattagnak volt kisebb nagyobb tapasztalat az ékszerek és az online kereskedelem területén. Mi alkottuk meg és hoztuk létre ezt a kis vállalkozást. Az ékszereket személyesen tekintjük meg először, majd gondos válogatás után igyekszünk Nektek összegyűjteni olyan kollekciókat, amelyekre jellemző az egyszerű, kifinomult formavilág. Preferáljuk a kis medálos, apró köves vagy éppen designer, minimalista ezüst ékszereket is. Ezek az ékszerek tehát leginkább a mi ízlésünket tükrözik, ha pedig nem találtál olyat ami kedvedre való lett volna, ne habozz írni nekünk és mi beszerezzük Neked :). Nektek már nem kell a mennyiségi eladásra berendezkedett nagy ékszer webshopokon órákat eltölteni, hogy talán találjatok valamit, nálunk ezt pár perc alatt eléritek. Ékszereink kizárólag hivatalos úton a Budapest Főváros Kormányhivatala országos illetékességű Nemesfém Nyilvántartási, Ellenőrzési és Vizsgálati Osztálynak ellenőrzése alá vont forrásokból szerezzük be, az ékszerek kivétel nélkül mind fémjelzett (925), a nemesfém hatóság által bevizsgált ezüst ékszerek. Fizikai boltunk nincs, kizárólag online webshopot üzemeltetünk, hiszünk benne, hogy a boltra fordított idő többszöröse térül meg ha azt az online térben töltjük, amely végül a Nektek készült weboldal minőségében manifesztálódik.

♡ Reméljük minél többen találtok olyat, amit szívesen hordanátok akár a hétköznapokon, akár egy-egy alkalom erejéig.

Üdvözlettel, A Ciska csapata
 

Hatósági engedélyek


Nemsfém vállakozási nyilvántartásba vette: Budapest Főváros Kormányhivatala országos illetékességű Nemesfém Nyilvántartási, Ellenőrzési és Vizsgálati Osztály
Hatósági engedély: PR8359/1/2020

Keresés